Aliajele noastre din oțel-nichel crom ne-au făcut un lider în fabricarea de suporturi rezistente la temperaturi mari (șocuri termice). Aceste suporturi optimiza fiabilitate și eficiență la introducerea pieselor în cuptoare de tratament termic. Tehnologia noastră Safe Cronite înseamnă cuptoare pot fi umplute la capacitate maximă garantând în același timp o circulație bună a gazelor în jurul părți.

Și pentru că ne-am dori să fie prezent la fiecare pas din drum, am de lucru, de asemenea, în strânsă colaborare cu producătorii de cuptoare de tratament termic la sediul lor, la începutul lanțului de aprovizionare la temperaturi ridicate.

Rezistență la temperaturi ridicate

Ori de câte ori părțile metalice trebuie să reziste la temperaturi ridicate, aliaje Safe Cronite poate fi găsit.

Acesta este motivul pentru care veți găsi semnătura noastră pe aliaje si piese finite utilizate în procesele de incinerare a de recuperare a deșeurilor menajere, în industria de produse petrochimice și, mai pe larg, în toate cuptoare industriale, fie că este vorba în industria cimentului, fier, oțel sau sticlă.

Standarde mai stricte de control al poluării în fosil generarea de electricitate pe bază de combustibil au dus la temperaturi ridicate a fi utilizat atunci când eliberarea gazelor de ardere pentru a reduce emisiile. Ne ajutăm clienții să facă modificările necesare în centralele electrice care folosesc tehnologiile noastre de înaltă temperatură.

Stabilitatea dimensională la temperaturi ridicate

Înlocuirea treptată de aluminiu cu compozite din industria aeronautica ne-a dat posibilitatea de a extinde afacerea noastră în această nouă piață high-tech. Clientii nostri alege aliaje Seif Cronite pentru forme de înaltă temperatură și presele utilizate pentru a forma aceste compozite din cauza precizie de producție și stabilitatea sunt esențiale pentru garantarea toleranța dimensională de piese finite.